Миколаївські та херсонські твіпли створюють спільне інформаційне поле

     У понеділок ввечері, 14 січня, в м.Миколаїв (вул. Адмірала Макарова, б.52) відбулася зустріч херсонських та миколаївських твітерян. Метою зустрічі було узгодження та підписання декларації про використання в твітері спільного для обох областей новинарного хештегу #ХерНиНет (з урахуванням можливих його варіацій). Твівент, протягом менш як двох годин  (з 19:00 до 20:48) приймала у своїх стінах  Griffel pizza.
     Взяти участь у заході (без попередніх реєстрацій та будь-яких додаткових умов) мав змогу кожен бажаючий твітерянин. Однак, на ньому представників з Херсона не було, тому обговорення можливого спільного інформаційного простору у твітері відбувалося шляхом skype-зв'язку. У ньому взяли участь миколаївці       @au_gry та херсонці  ,  , ,  @drulik213 . Саму ж декларацію було вирішено підписати в інший день і в більш офіційній обстановці представниками обох сторін - Олексієм Пироговим (Миколаїв) та Владиславом Гладким (Херсон). Під час твівенту велася твітер-трансляція з місця події за хештегом #ХерНиНет. Тож протягом 7 днів (а саме стільки мережа зберігає добірку потежених  повідомлень) Ви можете ознайомитись з нею за цим посиланням
     У результаті зустрічі було узгоджено доцільність використання хештегу  #ХерНиНет. Відтепер саме ним будуть позначатися сумісні для обох областей новини, корисна інформація та місцеві жарти. Застосування спеціального хештегу #ХерНиНет є південно-українською альтернативою західного #ГалУжНету та столичного #КийНету. Зустріч відбулась за підтримки Центру сприяння інформаційним технологіям.

Коментарі

  1. Відповіді
    1. Інакше й бути не могло!
      Ти молодець, бо, фактично, сам організував цю зустріч.
      Вітаю :)

      Видалити

Дописати коментар

Популярні публікації