Відкрий свої можливості


                 Уявіть собі успішну людину. Хто вона — бізнесмен, політик, кінозірка?... Зовсім не обов'язково. Успіх — поняття суб'єктивне. Тлумачний словник української мови визначає його як “позитивний наслідок роботи, справи”, синонім до слів “досягнення”, “удача”.
    
         Відвідавши 22 вересня Саміт молодих “Бестселер успіху” у бібліотеці-філії №3, учні Херсонського ліцею журналістики, економіки та правознавства з легкістю наведуть приклади успішних молодих людей-гостей заходу. Це — журналіст-фрилансер української служби “Бі-Бі-Сі”, менеджер зі звязків з громадськістю ЦМІ “Тотем” Ірина Іванець та практичний психолог, член Української спілки психотерапевтів Наталя Кузнєцова. 

         Майбутнім журналістам захід припав до душі. Деякі з них вже стали волонтерами ЦМІ “Тотем” і публікуються в газеті “Бивні”, інші — отримали нагоду дізнатися більше про підготовку та проведення ювілейного фестивалю сучасного мистецтва “Terra Futura”, що триватиме у Херсоні з 23 вересня до 9 жовтня. Поради психолога стануть у пригоді молоді для реалізації головного меседжу заходу “Відкрий свої можливості!”.

         Наталя Кузнєцова наголосила, що “обираючи професію не варто керуватися такими критеріями, як мода, престижність, прибутковість галузі. Успіх — це коли ти обираєш справу до душі і сам популяризуєш її та робиш прибутковою”.

Коментарі

Популярні публікації